Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minder verkeersproblemen op vakantiewegen dan vorig jaar: met deze tips maak je de reis aangenamer

Het verkeer in Europa verloopt vandaag, zoals voorzien, moeilijk zowel voor het vertrek, sinds vanochtend vroeg, als voor de terugkeer, sinds eind van de voormiddag. De verkeersproblemen zijn echter minder groot dan vorig jaar, een tendens deze zomer. Dat heeft mobiliteitsorganisatie Touring deze namiddag gemeld. Dit weekend geldt als een rood weekend, volgend weekend wordt een zwart weekend.

4 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Moesten de wegen wat beter liggen zouden onze auto's ook niet steeds na tien jaar met draden aaneen hangen.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Ga tanken in je eigen stad voor je vertrekt want 10 cent verschil betekent 7 euro goedkoper bij volle tank.
  • Gerard Baron

    6 jaar geleden
    Wij rijden met de camper regelmatig s'nachts en dat is zalig en gaat goed voorruit. We hebben een Bip&Go badge in de wagen zodat we geen enkele vertraging of file hebben aan de fameuze "payages". Af en toe stoppen voor een koffie of frisdrank en dan een lekkere croissant. Zo doen we dat.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Wat een zever. Auto een kleine beurt, wat is dat? Een auto moet ALTIJD in orde zijn en dan kan die de reis perfect aan. Woensdag nog 950km gereden bij 37°C in D, met caravan aan wettelijk Tempo 100. Niks abnormaal gevoeld. Niet 's nachts rijden? Gaat bij mij veel vlotter als in de dag. Om 19h naar A vertrokken en om 6h was ik ter plaatse. Is net zo gevaarlijk als nachtwerk. Dat heb ik 20 jaar lang moeten doen.