AFP
Volledig scherm
© AFP

FT buitenland 28/07. Emery wint met Arsenal ruim van oude werkgever PSG - Klopp haalt uit naar Ramos

Buitenlands voetbalOok over de grens staat het nieuwe seizoen voor de deur. Nog snel even poolshoogte nemen bij jouw favoriete club? Hoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk buitenland.

8 reacties

  • jeroen bastiaensens

    6 jaar geleden
    Klop is gewoon een zagevent. Kan zijn dat een verdediger hard is. Kan zijn dat die met instructies het veld oploopt. Wel dan is het aan de trainee om daar een antwoord op te vinden. Plus een keeper opstellen die niet klaar is....blijft zijn eigen dommigheid. Dus ni zagen klop.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Wat Ramos deed was misdadig punt andere lijn. Meer dan één actie trouwens en was daarmee heus niet aan z'n proefstuk. Eenieders wie het voetbal nog maar een beetje volgt weet dat en het is niet omdat Klopp Mignolet ten onrechte op de bank hield dat hij hierover ongelijk zou hebben. Dan is het gewoon uw eigen brilletje dat niet deugt.
  • Tom De Bolle

    6 jaar geleden
    Klopp is meedogenloos voor mignolet ondanks dat zijn vedette de hele tijd flatert
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Ik hou wel van Ramos, meedogenloos tot op het bot. Maar, ik kijk af en toe van die compilaties, en daar moet men eerlijk in zijn, hij gaat zeer zeer regelmatig over de schreef. Met inderdaad af en toe intentie ene er af te schoppen. Hij heeft best al veel kaarten gekregen, en spelers buitengeschopt, maar dat heeft men nodig zeker om een goei verdediger te zijn?
  • dany busschots

    6 jaar geleden
    klopp heeft nog altijd last van de klopp die hij heeft geïncasseerd , fout ok maar de blessure gewoon brute pech ,zo'n fases zie je in elke wedstrijd, 10 keren voet vooruit op scheenbeen das veel erger dan iemand bij de arm nemen