Inzet: de vrouw die bestolen werd.
Volledig scherm
Inzet: de vrouw die bestolen werd. © David PINTENS - fotodp.be

Pepperspray aan mainstage Tomorrowland, dieven profiteren van chaos om smartphone van vrouw te stelen

TomorrowlandDe politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een incident met pepperspray aan de mainstage van Tomorrowland gisteravond. Een vrouw werd daar bestolen van onder meer haar smartphone nadat ze pepperspray in haar ogen gekregen zou hebben. Hoe die spray op het terrein kunnen komen is, wordt nog onderzocht.

51 reacties

  • Dre Deloit

    6 jaar geleden
    "Ik dacht dat Tomorrowland draaide om 'friendship' en gezellig feesten, blijkbaar denkt niet iedereen daar zo over..." Beste grap ooit. Nog beter dan: "ik dacht dat de sossen oprecht en eerlijk waren".
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Alsof het oké is dat deze misdrijven gebeuren op evenementen...het slachtoffer moet maar geen smartphone hebben of meebrengen?! Beseffen jullie wel wat je zégt?!Wij hebben het récht op onze spullen en daar heeft crapuul AF te blijven! Triestig dat hier wéér slachtoffers de schuld krijgen, zijn jullie nog goed wijs?!!!!
  • Peter Segers

    6 jaar geleden
    Tja. Uitschot vind je eenmaal overal. Het is droevig, maar helaas de realiteit.
  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Dit hoort nu éénmaal bij festivals. Dieven , drugs , handtastelijkheden op vrouwen.......... Als je hier niet tegen kunt , blijft dan gewoon weg. En als je voor plezier kies , moppert dan niet.
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Inderdaad tanja vlaminck, get a life. Wees eens niet zo naïef, de ideale happy wereld bestaat nu eenmaal niet. Die foto's kan je inderdaad in real time uploaden naar de cloud, weet je niet hoe je dat moet doen, doe dan minstens de moeite om het te leren, t'is poepsimpel. Op zo'n evenementen weet je nu eenmaal op voorhand dat je gerold kan worden, dus voorbereid zijn is veel slimmer dan achteraf te zitten janken.