BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Thomas heeft (zonder ongelukken) eindzege Tour beet, Dumoulin in tijdrit zucht sneller dan Froome

Tour de FranceTom Dumoulin heeft de individuele tijdrit van deze Tour naar zijn hand gezet. De Nederlander was over 31 lastige kilometers in Frans Baskenland slechts één seconde sneller dan Chris Froome. Geraint Thomas werd derde en mag morgen in het geel door Parijs fietsen. Zonder ongelukken is hij de eindwinnaar van de 105de Ronde van Frankrijk.

58 reacties

  • jos jansen

    6 jaar geleden
    Schaf de tour af,als ze op voorhand al een winnaar is moeten de renners zich niet uit de naad rijden.Belgie en Nederland samen kunnen ook een mooie tour maken.
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Volgend jaar Dumoulin in het geel, maar ja, die ronde moet eerst nog gereden worden... en in 2020 of 2021? Remco Evenepoel met mercksianische voorsprong in het geel! De Tour de France wordt in de komende jaren een festijn voor de lage landen. Einde van het Britse imperium in de Tour. Of is dit alles een droom? In ieder geval zal Quick-Step voor Evenepoel een trapje hoger moeten werken: klassementsrenners op tafel brengen!
  • Jan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Froome kon bergop niet mee . En Dumoulin was bergop de evenknie van Thomas , maar heeft tijd verloren door pech .
  • john Roderigas

    6 jaar geleden
    welke producten heeft Sky nu gevonden om te frauderen, zouden nooit hebben mogen deelnemen. de supporters lieten het hen voelen van het begin tot het einde, en terecht.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Pedro Gonzalez hier de nagel op de kop slaat . Angezien de tijdrit van Froompy , op één seconde van de wereldkampioen , heeft hij zich willen bewijzen toch in staat te zijn geweest om de ronde toch te kunnen winnen .