Efteling
Volledig scherm
Efteling © Efteling

Als volwassene een kindermenu bestellen, mag dat? De Efteling geeft antwoord

De EftelingEerder deze week werd De Vrolijke Noot geopend in de Efteling. Een van de lokkers van dit restaurant is het 'Kindersmulmenu'. Het personeel neemt het deel 'kinder' wel heel serieus, want een volwassene die het menu voor zichzelf wilde bestellen kreeg te horen dat het niet kon.

110 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Fred Sem zegt: Kinder menu’s zijn er voor kinder punt amen en uit een toegangsticket is ook enkel een voor volwassenen of een voor kinderen. -- Hier vergelijk je appelen met citroenen. Een kind kan nooit een volwassene zijn, en omgekeerd. Maar een volwassene kan toevallig, of door omstandigheden (medische redenen?), de eetlust hebben van een kind. En wat als ik alleen maar een voorgerechtje bestel?
  • Annie Laureys

    6 jaar geleden
    Ik eet dikwijls een kinder menu, omdat ik een gewone niet op krijg
  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Eten in een amusementspark? Never! Want dan weet je op voorhand dat je gepluimd word. Ik heb een lichtgewicht koeltas met wanden die opgevuld zijn met een gel. Nachtje is de vriezer en de lunch blijft zelfs bij dit weer urenlang heerlijk fris. Maw.: ik neem een welgevulde tas mee als ik met de bengels naar zo'n park ga. Het enige wat ik daar wel koop ondanks de prijs, is frisdrank (vanwege het gewicht).
  • Sack Boy

    6 jaar geleden
    Voor mij als je iets te koop aanbiedt aan een bepaalde prijs mag iedereen het kopen of het is dicscriminatie. Als ik nu een kleine honger heb en ik heb genoeg met een kindermenu, wat is dan het probleem ?
  • Bea van Roy

    6 jaar geleden
    ik heb een maagverkleining gehad, ik kan dus geen grote portie's eten, dan liever een kinderportie dan de helft of zelfs soms meer dan de helft te moeten weggooien