Kind in wagen
Volledig scherm
Kind in wagen © DJG

5-jarig kind drie kwartier achtergelaten in warme auto op parking Carrefour Oostakker

135 reacties

  • Dewaelsche Peter

    6 jaar geleden
    Uitbrander ???? Ze moesten. Da kind gewoon afnemen. Wie laat zijn kind nu achter in een auto. Het is een blijft een mens. Het is geen stuk speelgoed of zo. Dat zijn gewoon mensen die geen kind waardig zijn.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Is t al wat ze krygen? Een "uitbrander"???? Goe bezig ons beleid van tegenwoordig!!!! Bij mij zouden ze ferme boete en straf krygen !!!!! Wat simpele mensen en onverantwoorde ouders zijn dat amaai!!!! Die verdienen t niet om kinderen op de wereld te zetten!!! Moest ik er geweest zijn en t gezien hebben ewel ik klopte hun ruit kapot en verwittigde kinderbescherming erbij sie !!!!!!!
  • Geertje Rekers

    6 jaar geleden
    Niet te geloven en dat noemt zich dan ouders ?...zo snel mogelijk de kinderen of het kind uit huis plaatsen, als het teveel is om je kind(eren) mee te nemen en je geen oppas hebt, dan vraag ik me af...waarom heb je kinderen...??? Vooral neem je verantwoordelijkheid en zorg ervoor, zo niet dan verdien je het niet een kind te hebben...!!!
  • walter duerloo

    6 jaar geleden
    Dat is toch niet meer normaal!!!
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Wat is dat toch met mensen die hun kinderen in de auto achterlaten om boodschappen te gaan doen ? Mag een kind dan geen sociale prikkels krijgen en leren boodschappen te doen op een deftige manier ? Dat maakt deel uit van de opvoeding, hoe enerverend het soms ook kan zijn.