Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Tiener breekt in huis in en wekt slapend koppel: “Mag ik jullie wifi gebruiken?”

Een Amerikaanse tiener is om een wel heel opvallende reden overgegaan tot een inbraak. De jongen drong vorige zaterdagnacht in een huis in Palo Alto, Californië binnen. Hij ging naar boven, wekte de slapende bewoners (en bezorgde hen zo de schrik van hun leven) om daarna… om hun wifipaswoord te vragen. Dat meldt de politie.

5 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Da's gewoon een smoes op te kunnen inbreken en ondertussen te zien of er waardevolle spullen in huis zijn zodat de echte dief later kan komen om de boel op te laden. Ofwel zit dat manneke aan de drugs en weet ie niet wat ie doet.
  • Bert Keulers

    6 jaar geleden
    @ Veerle, Gekker moet het niet worden zeg, u wekt de indruk dat het een kwestie van leven en dood is ! Toen ik de leeftijd had van die inbrekende snotneus had was er niet eens WIFI, en ja hoor ik heb het overleefd. Waarschijnlijk is de data van dit verwend joch op, zodat hij niet meer kan gamen.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Veerle Hertens: Wou misschien heel dringend zijn status veranderen op FB? Het zou me in elk geval niet verbazen wat een mens al niet doet om 'bij te blijven'.....
  • Veerle Hertens

    6 jaar geleden
    Is iemand op het idee gekomen om te vragen waarom die jongen zo dringend WiFi nodig had?
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Ik had hem een wifi van 500mb onder zijne koker gegeven met mijne 46. Hij zal dan wel ontvangst gehad hebben. Nu gaan ze hem een pampertje aandoen.