Screenshot
Volledig scherm
© Screenshot

VIDEO. Donkerrode tackles van stewards kunnen veldbestormer niet stoppen in Kortrijk, Trébel toont zich slimste

26 reacties

  • Marcel Desmet

    6 jaar geleden
    Nu de hooligans van weleer een oranje jasje gekregen hebben om op het veld te mogen staan in het zicht van iedereen, is het misschien een goed idee om de andere supporters ook van een opvallend kleurtje te voorzien. Kwestie dat die hooligans zich niet belachelijk moeten maken met hun knullige tackles, maar bepaalde kleuren gewoon kunnen laten lopen.
  • Dirk Daems

    6 jaar geleden
    ik ben een fan van Club, maar op zich vind ik dit wel leuk, hij is niet agressief en wil gewoon zijn vreugde uiten, alleen vind ik dat Coucke in zijn voorbeeld functie als voorzitter van een topclub een beetje meer discretie mag tonen voor zulke dingen... maar het reglement zegt idd boete en stadionverbod, is dat dan eigenlijk die paar seconden pure glorie en emotie waard ?
  • Moers Patrick

    6 jaar geleden
    De supporter die zaterdag het veld in Kortrijk opliep mag zich aan een fiske boete verwachten van 1000 euro. Daarbovenop hangt er hem ook een stadionverbod van één jaar boven het hoofd. Hij handelde vooral uit puur enthousiasme al zal dat enthousiasme hem nu duur te staan komen.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Weer zo'n idioot die graag wilt opvallen ! Zou dure boete moeten krijgen Anderlecht Maar ja Coucke ga dit wel oplossen eh ... Kompetitie begin nog maar .....
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Moet Anderlecht hiervoor niet bestraft worden ? Of telt dit niet voor grote ploegen mss !