EPA
Volledig scherm
© EPA

"Qatar betaalde oud-CIA-agenten om WK-concurrenten zwart te maken"

WK voetbalQatar, waar over vier jaar het WK voetbal wordt gehouden, heeft in de biedingsprocedure voor het WK 2022 in het geheim concurrerende landen zwartgemaakt. Dat schrijft de Sunday Times vandaag. Volgens de FIFA-regels is dat verboden.

18 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Dit zegt genoeg over dit land helaas...🙄 Corruptie maffiapraktijken ...maar ook FIFA en wereldvoetbalbond deugd niet En grote voetballers van vroeger die steun geven voor deze WK mits mooie enveloppe te krijgen ... Intussen wel 9500 arbeiders zegt maar slaven die stierven om deze grote stadions te bouwen voor die rijke pipo's ! Ze gaan over lijken voor geld ... Voetbal een feest ...🙄...? Niet hypocriet zijn ...
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Altijd heeft dit bestaan,t'begint al in provinciaal ik kan u verhalen vertellen waar u broek van afvalt zowel van ploegen als scheidsrechters die moesten promoveren en hoe dat in zijn werk ging,zever daar niet over,het verschil is, nu kijkt de media mee en toen konden/ mochten ze niet meekijken.......een lijst opmaken,laat me niet lachen.......
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Zonder petroleum zijn die landen niets waard ! En van voetbal hebben ze geen verstand En met corruptie en geld en FIFA het WK krijgen of beter stelen !
  • jan wuyts

    6 jaar geleden
    Waarom mag Qatar geen WK organiseren ? Moeten het altijd dezelfde landen zijn???
  • André Peeters

    6 jaar geleden
    Zolang men geen billijke lijst maakt met landen waar zulk wereld evenement kan doorgaan zal koning dollar heersen en beslissen. Men kan de VRM laten meebeslissen wie er op zulke lijst kan. De rechten van de mens, van de vrouw en van de andersgelovigen zijn dan maar absolute bijzaak en het gepeupel kijkt toch en de spelers spelen toch al gaat het door in de grootste schurkenstaat ter wereld.