Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © AFP

6-jarig meisje wordt misbruikt in Amerikaans migrantencentrum en moet dan zelf "verantwoordelijkheid" nemen

Een 6-jarig meisje dat gescheiden werd van haar moeder aan de Amerikaanse grens, werd naar verluidt seksueel misbruikt in het migrantencentrum waar ze verbleef. Na het incident moest ze een document ondertekenen waarin ze werd aangemaand om zelf haar verantwoordelijkheid te nemen om weg te blijven van haar aanvaller, een ouder kind in hetzelfde opvangcentrum. Dat bericht The Nation.

59 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Meer en meer wordt duidelijk waarom er geen IQ tests van Trump beschikbaar zijn. Dat moet een resultaat met maximaal 2 cijfers zijn.
  • Natascha VERCAUTEREN

    6 jaar geleden
    Mensen,lees dat document eens deftig.Ben verre van een Trump fan,maar dit klopt echt niet.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ik ben geen Trumpfan, integendeel, maar ik neem dit niet onmiddellijk au sérieux. Een ding is zeker : een jong kind zonder vertrouwenspersonen (wie die ook zijn, meestal de ouders) is een vogel voor de kat. Anders hadden jonge kinderen geen ouders nodig. Zo simpel is het. Er is daarom geen enkel excuus om jonge kinderen van ouders of andere vertrouwenspersonen te scheiden, behalve als die ouders of die vertrouwenspersonen een dreiging zijn voor het kind.
  • heinz wolf

    6 jaar geleden
    Mensen, dat is de Trump Administration! Met een president als opperhoofd die blijkbaar het National Anthem niet kent en niet kan zingen en ook op andere presentaties aantoont dat hij van 'begrijpend lezen' geen kaas heeft gegeten.
  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    Durft iemand zweren dat zoiets schandaligs nooit onder de heilige Obama gebeurde? De vraag stellen waarom we daar dan nooit van hoorden is ze beantwoorden.