AP
Volledig scherm
© AP

Beleggers lanceren schadeclaim na koersval Facebook

Facebook heeft een collectieve schadeclaim van beleggers aan zijn broek gekregen vanwege de forse koersval van donderdag op de beurs in New York. Daarbij ging zo'n 120 miljard dollar aan beurswaarde in rook op. De boze aandeelhouders vinden dat Facebook hen had moeten waarschuwen.

36 reacties

  • Koen Anne Loopmans Jacobs

    6 jaar geleden
    De beurs is winnen en verliezen, daarom moet je je portefeuille spreiden! Mooi instap moment, het gaat wel weer omhoog. Als je denkt dat de beurs alleen maar winnen is moet je ervan wegblijven!
  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Waarom beleg ik niet ook al "verlies" ik koopkracht door een spaarboekje te gebruiken?? Wel omdat het risico bestaat dat uw aandeel waarde verliest en uw geld in rook opgaat.Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die niet beseffen dat "spelen" op de beurs een berekend risico inhoud.
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    De meeste mensen beleggen hun geld in belastingen dat wel in waarde stijgt!
  • Derek Beuckelaers

    6 jaar geleden
    Ze hadden beter ARCO aandelen gekocht, het duurt wat langer maar bij verlies blijkbaar geld terug, betaalt door de niet beleggers.
  • Benny Verhamme

    6 jaar geleden
    Dat weet je als je belegd sorry geen medelijden. En iedereen wist dat dit ging gebeuren met Facebook. De signalen waren trouwens zelfs duidelijk, er werd al vaker aangehaald dat er minder gebruikers actief waren en dat de nieuwe privacy wet niet veel goeds zou doen voor Facebook. Je moest dom zijn om er nu nog bij te blijven.