AP
Volledig scherm
© AP

Hamilton komt nooit in de problemen in Hongarije en wint eenvoudig, Vandoorne valt uit na 51 laps

F1 GP HongarijeLewis Hamilton (Mercedes) heeft vandaag voor de zesde keer in zijn carrière de Grote Prijs van Hongarije gewonnen, de twaalfde manche in het WK Formule 1. Stoffel Vandoorne (McLaren) moest in het tweede deel van de race opgeven.

27 reacties

  • egbert vansteenstraeten

    6 jaar geleden
    Ghislain Globus, ik bedoelde ook niet persé Vettel, reageerde alleen op het feit van gisteren. Qua rijden is Alonso de beste nog rijdende piloot. Maar Hamilton zijn rijden superieur vinden is voor mij wel overdreven. Ik ben trouwens een Ferrari Fan, maakt me zozeer niet uit wie stuurt, als hij maar zorgt dat die rode van voor meedoet.
  • rudiger cloots

    6 jaar geleden
    geef Hamilton een ferrari en kampioenschap was al binnen.
  • jeroen bastiaensens

    6 jaar geleden
    Wat ik vandaag gezien heb slaagt alles. (Bottas). Dit is niet meer racen. Klucht van een sport geworden. Speelgoed van rijke ventjes met geen enkel entertainment meer. Geeeeeuw!!!!!
  • Pedro Vanbesien

    6 jaar geleden
    Sorry Egbert Vansteenstraeten, je hebt alleen mijn woorden verdraaid in uw voordeel. Het is niet dit jaar alleen maar ten tijde dat hij bijna alle F1 wedstrijden won (2013) vertrok hij telkens uit pole positie, had de beste wagen en had geen concurrentie maar owee als hij zijn rijkunsten moest uithalen, maar hij had er geen. Blijkt dat er weinig zich herinneren van de GP van Hockenheim.
  • roger van roy

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat men deze onzinnige energieverspilling eens verbieden? Ferrari en Mercedes zijn toch geen concurrenten op de automarkt en ik heb nog nooit een Mc Laren zien rijden in mijn straat.