Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Thomas Cook overweegt verkoop van luchtvaartmaatschappij"

De Britse reisorganisatie Thomas Cook overweegt naar verluidt zijn luchtvaartmaatschappij te verkopen. Zondagskrant Sunday Times schrijft dat op basis van ingewijden, waardoor meteen ook speculatie over een mogelijke opsplitsing van het 177 jaar oude bedrijf opspeelt.

4 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Wat wil je , is de stakingen in België ook meer dan beu. Nu Ryanair en Virgin nog volgen. Dan hebben wij wat wij gezaaid hebben. Hopelijk is er eens iemand die België ook uitverkoopt. Misschien zijn we dan van al die stakers af.
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Dit is een spijtige zaak ,te meer dat Thomas Cook een goede en betrouwbare maatschappij was ,ik ben altijd met hun op verschillend vakantie oorden gevlogen en ik en mijn gezin waren hier zeer tevreden over,correcte en zeer vriendelijke crew,hielden ons over de vlucht altijd goed op de hoogte zelfs tijdens de vlucht ,.En Brussels airline die dit overnam kan in de verste verte niet aan Thomas Cook rieken.
  • marc hautekeete

    6 jaar geleden
    Zou de Brexit hier iets mee te maken hebben ? vermoedelijk wel !!!! geld beleggers wees op u hoede het het stink daar in de Britse regio !
  • Jan De Vos

    6 jaar geleden
    Thomas Cook denkt zonder gewone reisbureaus te kunnen werken, ... Maken veel verlies door deze maatregel, omdat ze geen respect hebben voor reisbureaus, reisbureaus bestraffen met negatieve commissie en meestal alleen maar promotie maken voor directe verkoop.