BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Marc Sergeant nog voor de start van de slotrit: "Onze Tour is helemaal mislukt"

Tour de FranceParijs is in zicht, dus is het stilaan tijd voor conclusies. Bij Lotto-Soudal wachten ze daar niet mee tot na de Tour. "Onze Ronde van Frankrijk is niet geslaagd, mislukt zelfs", liet ploegleider Marc Sergeant in een persbericht weten.

11 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Mij maak me niet wijs dat de renners onder Lefevere geen betere medicatie nemen dan de anderen. Of rijden daar alleen super renners?
  • bart samyn

    6 jaar geleden
    het aantal ploegleiders bij Lotto is één derde van het aantal renners, dat zegt genoeg mijn inziens. Totale vernieuwing is op zij plaats bij het management. Maar dat ze bij Quick-Step betere pillen hebben is ook waar, want renners die er weg gaan rijden geen platte prijs meer. Lefevre kent duidelijk de juiste personen.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    af en toe lukt het totaal niet en valt alles tegen. Plus, ik zag op voorhand dat er geen ritten waren voor de gendt. Wel voor benoot, waar alaphillip won. Volgende keer beter, want slechter kon niet. En op naar de vuelta. Is leukere koers.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    en of... maar het is vooral de pech die renners opzadelde met blessures. En als ASO de 2% extra in de zware Alpenrit eerder had bekendgemaakt, zaten de topspurters nog in de race. Greipel, Gaviria,.. uit door koersvervalsing van ASO.
  • Alex Wellens

    6 jaar geleden
    Marc trek het u niet aan, die van de (ex) supporters al 10jaar