De voorbije dagen hebben de Spaanse autoriteiten 1.400 mensen van bootjes gehaald.
Volledig scherm
De voorbije dagen hebben de Spaanse autoriteiten 1.400 mensen van bootjes gehaald. © EPA

Ruim 1.400 migranten voor kust Spanje opgehaald

De Spaanse autoriteiten hebben nog steeds de handen vol aan het redden van migranten die via de Middellandse Zee proberen Europa te bereiken. De maritieme reddingsdienst in het land meldt dat de afgelopen dagen ruim 1.400 mensen van bootjes zijn gehaald.

11 reacties

  • Joachim Albert

    6 jaar geleden
    François Ruys: ben er vrij zeker van dat ge niet werkt en /of geld krijgt van de staat En uw belastingen optimaliseert en bij u de werken of in het zwart laat uitvoeren en liefst door goedkope Polen... Waarom moet iedereen op VB stemmen? Gaat niks veranderen, enkel veel praat En achter uw pc zijt ge sterk en grote mond. Gemakkelijk..
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Waanzin, stop de uitkeringen waarvoor ze komen, geef ze bed, brood, water...droogt vanzelf op
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Juncker, Verhofstadt, Merkel en Michel hebben nog plaats in hun huisjes
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    de toeristen worden bestolen ,nog nooit gebeurd in Spanje,sedert de socialisten aan de macht zijn en alle illegalen willen binnen nemen is dat het gevolg van het beleid en wat nog erger is,wij moeten ze opvangen,de Spaanse socialisten laten ze binnen en wij moeten ze onderhouden,wel nee
  • Lore Kluwer

    6 jaar geleden
    Wablief? 1.400 migranten op een paar dagen tijd? En de EU geeft 6.000 euro per nieuwkomer aan de lidstaat die hen opvangt bij aankomst, stond hier onlangs te lzen. 6.000 maal 1.400 op een paar dagen tijd. Extrapoleer dat bedrag eens over een jaar. Hallucinant. En zonder ook maar enig democratisch draagvlak.