RV
Volledig scherm
© RV

Sarcastische Froome op unieke beelden in de Sky-bus: "Ik hou van de Fransen, het beste publiek ooit"

62 reacties

  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    De teamdokters stellen vast dat je zogezegd astma hebt. Google SALBUTAMOL en je zal lezen wat dit met je lichaam doet. Lees de voorhanden items over dit product.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Dan is het zo gemakkelijk te beweren dat je astma patient bent , dus met een dokters briefje is het opgelost en mag je medicamenten nemen in de topsport !!!!! Onderzoeken hebben reeds uitgewezen dat Salbutamol ENKEL helpt bij Astma patienten , en dat er nog steeds geen bewijzen zijn dat het prestatie verbeterend werkt !
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Froome is een niet astma patient. Maar dokters beweren dat het een astmapatiënt is. Dus: medicatie mag genomen worden. En dat astmapatiënten niet aan sport mogen doen dat heb ik niet beweerd, alleen zeg ik dat echte astmapatiënten niet in topsport aan de top zullen of kunnen komen en staan.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    VAN DER VEKEN , mogen Astma lijders niet aan sport doen omdat ze medicamenten mogen nemen . Astma lijders moeten wel gaan werken , waarom mogen ze dan geen sport doen !! Ik vind het erger dat NIET ASTMA LIJDERS medicamenten nemen om aan sport te doen !!
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Luc Van der Veken , wil je daarmee bedoelen dat renners zonder astma geen medicamenten nemen , ik twijfel !!!!