REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Drukste dag ooit op Zaventem: zeven tips voor een vlotter vertrek

Juli zit er bijna op, augustus staat voor de deur. Op Brussels Airport levert die vakantiewissel traditiegetrouw de drukste dagen van het jaar op. Volgens de prognoses schiet vandaag de hoofdvogel af, met naar verwachting zo'n 96.000 aankomende en vertrekkende passagiers, onder wie 5.000 festivalgangers van Tomorrowland. Maar ook morgen wordt het nog drummen en wachten op de luchthaven. Deze tips kunnen je helpen om je vertrek zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

9 reacties

  • Luc Vandeweyer

    6 jaar geleden
    @Stijn Van Havere, De slechtste of niet, dat laat ik in het midden. maar de enigste waar voor de trein bij betaalt? Madrid 4,5 euro bij op je metroticket, Londen Heathrow Express en London Gatwick Express, je wil niet weten hoe duur die zijn.
  • Stijn Van Havere

    6 jaar geleden
    Zaventem de slechtste luchthaven van Europa, mij zien ze daar nooit meer. Een van hun tips is gebruik het openbaar vervoer, Zaventem is de enige luchthaven die ik ken waar je extra moet betalen om de trein te nemen. Rookruimtes kennen ze niet voor hun passagiers enz.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Dezse 8 'tips' zijn dingen die een normale mens zou moeten weten. Een 'toerist' echter houdt daar geen rekening mee. Die leven in een andere wereld. Een wereld van avontuur en exploratie in een all-in hotel.
  • Marleen Willems

    6 jaar geleden
    Het aantal reacties hierop zegt voldoende! Luchtvervuiling, niet als ik op vakantie ga, mijn vliegtuig vliegt op koffie. Opwarming van de aarde, zal er iets aan doen als ik terug ben, of misschien is de warmte dan voorbij. Het is echt bedroevend! Fijne vakantie.
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Onbenullen vinden dit Niet vervuilend . Een catastrofe voor het milieu . De dieselwagens vervuilen nog geen tiende .