Twitter Ben Lederman
Volledig scherm
© Twitter Ben Lederman

TT 30/07. Tottenham wil geldbuidel stevig opentrekken - AA Gent pikt talent op bij Barcelona - "Opvolger Broos bekend"

Transfer TalkHet nieuwe voetbalseizoen is intussen afgetrapt, maar toch trekken sommige clubs nog graag hun geldbuidel open. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar het Oosten en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

8 reacties

  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Goerges Vande Velde het is beter voor het Belgisch voetbal dat Origi speelt bij een club en niet op de bank zit. dus waarom prijs je dan buitenlanders aan. Maar ja tipisch Vlaams om eigen spelers af te breken en buitenlanders te prijzen. En wat zou een Wesley beter zijn dan een Origi wat heeft Wesley dan al bewezen.
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    He Louis, racisme is zo passé. Wat het niveau betreft, de ploegen van nu zouden de kampioenen van de jaren 70 - 80 belachelijk maken. Snelheid en techniek liggen zoveel hoger, de Thissen, Jeck, Pilot, Van Binst, Verheyen (vader), Heylens, Martens, enz.. zouden bij elke match na 10 à 20 minuten al een rode kaart krijgen. Dus zwijg maar over het "niveau" van vroeger en geniet van Lukaku, Witsel, Dembele, Tielemans, Bastien, Limbombe enz..
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Als nu ook nog De Rijck weggaat bij Essevee (na Kaya) zal de ploeg wel heel verzwakt uitkomen terwijl ze spelers die wegmoeten behouden : denk maar aan Bossut (die tegen Beveren weeral beide doelpunten op zijn conto mag schrijven) en ook Harbaoui, die tegen Beveren weeral rood had moeten krijgen.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Watfort en Origi ? Ene Wesley is beter en goedkoper ongeveer 22 miljoen.
  • Brian De Palma

    6 jaar geleden
    Hewel Louis, dwing het af hé. Ga niet meer kijken.