© GOYVAERTS/GMAX AGENCY, Instagram

Jelle Van Damme is niet tevreden als bankzitter en uit zich in cryptische instagram-post

Gisteren mocht Jelle Van Damme plaatsnemen op de bank van Antwerp voor de openingsmatch tegen Charleroi. De ervaren verdediger was daar duidelijk niet mee gediend en daarbij liet coach Laszlo Bölöni zich na de match behoorlijk kritisch uit over Van Damme. In een foto op zijn Instagramverhaal, die hij intussen verwijderde, heeft Van Damme het over a fool (een dwaas).

keje

Gisteren mocht Jelle Van Damme niet van de bank komen in het Stade du Pays de Charleroi. De nieuwe Noorse linksachter Simen Juklerod speelde 90 minuten in zijn plaats. Zelfs een invalbeurt was de ex-Rode Duivel niet gegund. Van Damme postte vervolgens een mysterieuze foto op zijn Instagramverhaal, waarin hij schreef: “Silence is the best reply to a fool”.

© Instagram

Een sneer naar Bölöni?

Het zou wel eens kunnen dat Van Damme daarmee coach Laszlo Bölöni van antwoord dient, nadat die laatste zich kritisch had uitgelaten over de verdediger. Na de match zei de Roemeense trainer: “Mijn bloeddruk begint te stijgen als u zo’n vraag stelt, Jelle Van Damme is één van mijn 26 spelers en als ik geen enkele wissel heb gedaan, dan was dat omdat ik vond dat we een goed evenwicht hadden. Wat ik van Jelle Van Damme verwacht dit seizoen? Simpel: dat hij tegenstanders in de problemen brengt, net zoals hij deed toen hij bij Anderlecht voetbalde en ik trainer van Standard was.”

© Photo News

Stay hungry

Nadat Van Damme de controversiële post had verwijderd, zette hij een nieuwe foto op zijn Instagram. Daarin zegt hij: “Stay hungry, stay foolish”. Wil de Waaslander daarmee de plooien met zijn coach gladstrijken of wil hij een lastig debat vermijden?

Bekijk hieronder zijn Instagram-post

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL