Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vrouw ontdekt dat partner haar bedriegt. Ze koopt 8 liter varkensbloed en trekt naar zijn huis

BuitenlandEen vrouw heeft tijdens het Britse tv-programma ‘This Morning’ getuigd over hoe ze afrekende met haar ontrouwe partner. Toen de voormalige olympische springruiter Lizzie Purbrick (63) thuiskwam van een trip naar Afrika en haar vriend Lord Prior (63) haar uitnodigde voor een etentje, dacht ze dat er na een relatie van 8 jaar eindelijk bruidsklokken zouden weerklinken. Het werd een koude douche.

51 reacties

  • indra bulens

    6 jaar geleden
    Wie verkoopt er nu varkensbloed??
  • Eddy Vermeulen

    6 jaar geleden
    En hoe beoordeeld men het gedrag van deze vrouw in de professionele wereld van de psygiatrie?
  • Johan Van Biesen

    6 jaar geleden
    Dit is er ver over, zoiets doe je niet! Gelukkig heeft ze de schade moeten betalen. Indien je partner je bedrogen heeft verbreek je alle contact en ga je verder met je leven, het heeft geen zin wraak te nemen, je voelt je er echt niet beter bij nadien.
  • Sabrina Maeondt

    6 jaar geleden
    De stoom moest er af, ze heeft dat goed gedaan, beter dan opkroppen en dan door het lint gaan, als ze zo door kon gaan met haar leven, goed, niemand gewond, hij zal twee keer nadenken nu. Degenen hier met zekere commentaren, bang dat ze jullie partner op ideeën brengt lol. Ik hoef niet bang te zijn, zalig, 14 jaar gelukkig samenwonend, wij hoeven geen trouw, blijven aan elkaar plakken als tieners. Geluk iedereen en probeer het varkensbloed te vermijden haha. Met u eens, Eric!!
  • Ignace Ameel

    6 jaar geleden
    Als je op die leeftijd moet vaststellen dat iemand acht jaar van uw leven heeft zitten verspelen vind ik dat ze het nog te licht heeft aangepakt.