Sprotje kort na de foltering, het dier had overal zware brandwonden.
Volledig scherm
Sprotje kort na de foltering, het dier had overal zware brandwonden. © Henk Deleu

Nieuwe thuis gevonden voor gefolterde kattin Sprotje na overweldigende respons

Er is een baasje gevonden voor Sprotje, de kat die begin juni door een dierenbeul in de oven werd gestopt. De dierenartsen van dierenartsenpraktijk Overleie, die Sprotje sindsdien verzorgen, willen de naam van het baasje nog even geheim houden, maar het is iemand die zij persoonlijk kennen. 

18 reacties

  • Pascale De Block

    6 jaar geleden
    Er zitten nog vele sprotjes in het asiel, ik begrijp niet dat er zoveel vraag is naar Sprotje dat de asielen niet leeg zijn? Hopelijk de rest van haar leven een gouden mandje nu en de dader...die mag van mij een serieuze straf krijgen...en een rekening die aan zijn ribben plakt
  • jozee segers

    6 jaar geleden
    Inderdaad Linda, er zitten nog veel sprotjes in de asielen.Die hopen op een fijne thuis, net zoals zoveel honden.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Goed nieuws ik hoop dat Sprotje nu bij een liefdevol gezin komt en nog vele jaren liefde mag krijgen en geven. Graag had ik ook geweten wat die dierenbeul nu heeft gekregen van straf, want men spreekt altijd van riskeren, voor mijn part is 1 jaar effectief niet meer dan normaal.
  • Gilbert De Meyer

    6 jaar geleden
    dit verhaal is heel aangrijpend maar gebeurd niet alleen met dieren, gebeurd ook met mensen , ouder sdie gewoon achter gelaten worden, of moreel mishandeld. Dit geeft ons weer maar eens een kijk , op , in wat voor een wereld wij leven
  • Linda Vantomme

    6 jaar geleden
    Raar als een dier ferm is mishandeld wil iedereen het adopteren terwijl er honderden poezen en honden in een asiel zitten maar daar kijken ze niet naar!!!!Goed dat sprotje aan de beterhand is en een nieuwe eigenaar krijgt.