Amerikaans president Donald Trump en zijn Iraanse ambtsgenoot Hassan Rohani.
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump en zijn Iraanse ambtsgenoot Hassan Rohani. © AFP

Trump bereid tot "gesprek zonder voorwaarden" met Iran

De Amerikaanse president Donald Trump is naar eigen zeggen bereid tot een ontmoeting zonder voorwaarden met de Iraanse president Hassan Rohani. Pompeo verbond nadien wel verschillende eisen aan een mogelijke ontmoeting, terwijl ook Iran zelf voorwaarden stelt.

14 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "zonder voorwaarden", om vervolgens een boel voorwaarden te gaan stellen! :( En @Hans: als Obama dat zou gezegd hebben, zou men hem een verrader en een moslimlover genoemd hebben! Net zoals ze hem een verrader noemden toen hij met het idee speelde om Kim Jong-Un te ontmoeten! Toen Trump het deed, was het een held!
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Hans De Lille ::::Obama zegde 's anderendaags niet het tegenovergestelde. Trump zijn woord en zijn handteken zijn niet te vertrouwen. Vandaar de kritiek op President Trump het "stabiele genie" zoals hij zich noemt.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Och, niet meer op letten. Hij is toch "een stabiel genie" En het zal elke dag weer wel wat anders zijn. Nog maximum 6 jaar.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @jan de reus :::::En heeft hij al resultaat, en ik bedoel echt resultaat geboekt? N Korea bouwt verder aan zijn raketten, en atoom arsenaal Rusland Nul resultaat. En noem me nu eens een positief resultaat. Afbrekende genoeg.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Trump probeert steeds opnieuw door middel van alweer een straffe uitspraak, de aandacht af te leiden van zijn massale juridische problemen. Maar ja, elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen, dus moet hij telkens opnieuw iets uit zijn duim zuigen om op een andere,politieke manier in de media te komen.