BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Peter Sagan wordt in Aalst als een held onthaald, wint en viert op gepaste wijze: "Ik kom graag naar deze stad"

WielrennenDe 28-jarige Slovaak Peter Sagan (BORA-hansgrohe) heeft het Natourcriterium van Aalst gewonnen. De groenetruidrager was op de Grote Markt in een sprint met twee een fractie sneller dan Belgisch kampioen Yves Lampaert. De Nederlandse kampioen Mathieu van der Poel verzekerde zich van de laatste podiumplaats. Timothy Dupont werd vierde, net voor Thomas De Gendt.

17 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Wie niet voor zoveel geld? En de dommeriken trappen daarin? Terwijl er mensen ( ja mensen) creveren van de honger. Laat de dames en heren raadsleden , burgemeester en schepenen uit hun eigen zakken betalen in plaats door de gemeenschap.
  • jos dedecker

    6 jaar geleden
    Sagan: Ik kom graag naar...(kijkt op briefje)....Aalst. Voor 50.000 euro ben ik ook bereid te zeggen dat ik graag naar Aalst kom.
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Luc Impens U bent waarschijnlijk een van de personen die niet weet dat een criterium show is.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Luc Impens heeft weinig verstand van koers, vdPoel heeft al veel meer bereikt dan Wout op de weg.Wereldkampioen bij de juniores,dit jaar Nederlands kampioen cross,mountainbike en tot slot op de weg. Kijk eerst eens verder dan uw neus lang is in plaats van onzin te verkopen.
  • Walter De Vuyst

    6 jaar geleden
    Top amusement ! Als koersliefhebber ga ik naar meerdere natourcriteriums kijken . Nergens is er zoveel volk en ambiance als in de Aalsterse binnenstad , het lijkt wel het hele jaar door carnaval . Bovendien is de toegang voor iedereen gratis , wat in de meeste criteriums niet het geval is .