Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zorgen om heupblessure van Sven Kums

Jupiler Pro LeagueDe heup speelt op. Sven Kums (30) zal ook tegen KV Oostende niet aantreden. De Anderlecht-middenvelder is mogelijk nog twee weken out.

10 reacties

  • Michel Tampere

    6 jaar geleden
    Voor hem hoop ik dat hij snel revalideert..... als RSCA supporter hoop ik dat zijn revalidatie jaren duurt. Heeft niet het niveau van onze eerste klasse.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Hij vecht zich wel terug daar mag je zeker van zijn : wachten op Kums geeft je hoop ; wachtn. op Odjidja bij Gent zou wel eens blijven wachten kunnen zijn !
  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    ik loop niet hoog op met Sven Kums/Sven Kluns :) Match van RSCA op veld van KVK was geen referentie. KVK was HEEL zwak. RSCA controleerde, en prikte elke kans binnen en leken tevreden met gang van zaken. Grootste pluim voor verdediging van RSCA. Ik denk dat ze aanvallend niet helemaal hebben doorgedrukt. Score kon echter nog opgelopen zijn
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Philip Maes en de kampioen heeft ook veel te danken aan de Var en de Scheids is toch makkelijk om enkel naar de voordelen te kijken die RSCA heeft maar nooit naar die van Brugge of andere ploegen. elke ploeg heeft voordeel en nadeel. Ooit waren die van Club aan het lachen met Anderlecht toen ze is 2-1 hadden verloren in Zenit maar niemand had het over de penalty van Zenit bij een fout die buiten de 16 gebeurde. Zo zielig zijn jullie
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Kums was toen de verdiende gouden schoen. Maar daarna inderdaad niets meer bewezen, was dom van hem om Gent te verlaten