Rob Beenders neemt het beleid van Joke Schauvliege op de korrel.
Volledig scherm
Rob Beenders neemt het beleid van Joke Schauvliege op de korrel. © belga

"Beleid van Schauvliege faalt en we zijn duidelijk niet klaar om toenemende droogteperiodes op te vangen"

droogteVlaams parlementslid Rob Beenders (sp.a) vraagt een vervroegde commissie leefmilieu aan in het Vlaams parlement om de aanhoudende droogte te bespreken. "We zijn in Vlaanderen duidelijk niet klaar om de toenemende droogteperiodes als gevolg van de klimaatverandering op te vangen", stelt hij. Beenders vindt dat het beleid van Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) faalt. Ook Groen-parlementslid Johan Danen sluit zich aan bij de oproep van Beenders.

58 reacties

  • dirk de smet

    6 jaar geleden
    let wel het verdampte water zit ergens ,in de lucht,dus het komt er zowiezo weer uit,hopelijk moeten we deze winter onze kraan niet open zetten om dat er ergens wateroverlast is ,te kort ja met een reden de prijs opdrijven niks meer niks minder en daarbij nog boetes ontvangen,wat een luizige bende dieven
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Ziet ge nu waarover Schauvliege in het parlement aan het babbelen is en waarom die andere zo verwondert kijkt. Nee zij steekt niet haar middelvingers op. Ze is enkel aan het uitleggen hoe lang die van haar ventje is tussen haar twee wijsvingers wel te verstaan. En daar kan die andere precies een puntje aan zuigen.
  • Erik Henderickx

    6 jaar geleden
    Gisterenavond na de late shift met de fiets naar huis. Reed bijna door de regen van drinkwatersproeiers.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    niet alleen schauvliege de ganse regering een bende imbecielen die moeten allemaal van een andere planeet komen of doen dit allemaal opzettelijk om de mensen maar te kunnen ergeren,bende schoolkleuters
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Marie - Jose gij hebt nooit in het zog van 40 jaar corrupte socialisten gelezen of de 160 reden om niet op socialisten te stemmen.Eens lezen Marie- Jose dan weet ge wie de grootste graaiers zijn.