BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Francken over uitgewezen Albanees: "En wat als hij iemand zou verkrachten? Dan zou u mij bellen en vragen waarom ik hem het land niet heb uitgezet"

De illegale Albanees die zonder medeweten van Justitie ons land uitgezet werd, is volgens staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) terecht uitgewezen. Dat zei hij vanmorgen op Radio 1. "Illegaliteit is ook een misdrijf", aldus Francken.

444 reacties

  • Johan Planckaert

    6 jaar geleden
    enkelingen uitzetten en veel tamtam rond maken en ondertussen via de achterdeur duizenden binnen laten. Dat is de nva realiteit, leugens, leugens, over van alles en nog wat. Ga jullie inkomsten en uitgaven maar eens na van de laatste jaren. onthou dat vr de volgende verkiezingen!
  • Theo Collewaert

    6 jaar geleden
    Zou hij en NVA Puigdemont sponsoren misschien. De ene vluchteling, misdadiger, is blijkbaar de andere niet voor NVA en Francken.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Er wordt van een staatssecretaris verwacht dat hij zich houdt aan de feiten en geen alternatieve waarheden uit zijn duim zuigt. Als die Albanees zware criminele feiten had gepleegd had men hem niet voorwaardelijk vrijgelaten. Hij is geen verkrachter of een moordenaar en wordt daar ook niet voor vervolgd. Dat Francken dit zomaar in de media gooit is een gemene slag onder de gordel naar Justitie en minister Geens. Onverantwoordelijk gedrag van een onverantwoordelijk staatssecretaris.
  • Liliane Vervliet

    6 jaar geleden
    Niks van aantrekken Theo,doe zo voort .
  • Ellen Debord

    6 jaar geleden
    Francken aan de top! Hij heeft groot gelijk