rv
Volledig scherm
© rv

"Fortnite maakte me een suïcidale drugsverslaafde", bekent tiener

gamesDat Fortnite verslavend is, kwam al meermaals in het nieuws. Maar hoe erg de gevolgen daarvan voor sommige gamers kunnen zijn, blijft verbazen. Carl Thompson (17) uit het Britse Preston was zo verslaafd dat hij geld stal, speed begon te gebruiken en zelfs uit het leven wou stappen. Hij wil anderen nu waarschuwen.

32 reacties

  • Remko Grymonpre

    5 jaar geleden
    Niets de schuld van het spel. Ik speel dat spel hier en daar ook maar ik kan stoppen net zoals al mn vrienden. Geen ruggengraat hebben daar ligt het aan. Zwak. Alles kan een verslaving worden. En dat ligt bijna altijd aan de persoon. En btw je kan geen wapens kopen in dat spel zelfs geen upgrades. Dus wth is die kerel hier aan het vertellen.
  • dirk belis

    6 jaar geleden
    @ Toby. Groot gelijk!.er zijn grenzen.en het is aan de ouders om die te bepalen,maar ja de meeste jonge ouders kijken ook naar niets en die gaan dan kinderen opvoeden. De oude tijd van opvoeden moet dringend! Terugkomen.
  • Charlotte Van Dorpe

    6 jaar geleden
    Gratis bestaat niet. Wie dat niet beseft is een idioot. En ouders hebben de verantwoordelijkheid over hun kind, zij zijn degenen die het kind moeten beschermen. De schuld op een spel steken is gewoon zielig...
  • Nico Lietaert

    6 jaar geleden
    Zwakke ouders. Ik verbied mijn gasten nog te spelen als hun tijd om is. En die stoppen dan ook. Maar die komen niet aan bod omdat dit niet interessant zijn.
  • Gunnar Aers

    6 jaar geleden
    Het is dan ook een kinderspel. Belachelijke graphics voor deze tijden. Het trekt op niets. Geef mij dan maar team fortress van 20 jaar geleden.