De zaak kwam aan het licht toen de sterk vermagerde jongen vorig jaar op een camping in Winterswijk etend in de tent van andere gasten werd aangetroffen.
Volledig scherm
De zaak kwam aan het licht toen de sterk vermagerde jongen vorig jaar op een camping in Winterswijk etend in de tent van andere gasten werd aangetroffen. © Theo Kock

Mishandeld jongetje (8) op Nederlandse camping: "Als papa werken is, zit ik in de kist"

"Als papa werken is, zit ik in de kist. Ik zit ook in de kist als mama alleen thuis is. Sinds we op de camping zijn, slaap ik in de kist. Ik heb dan altijd tie-wraps om mijn armen en benen, direct om mijn enkels. De kist is ook dicht met tie-wraps. Iedere dag tie-wraps."

44 reacties

  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    Wat een overheid ? slapen al die instantie 's ? al eerden veroordeeld en toch nog zwanger ( 5 jaar , strafvermindering en kinderen terug , met nog een bijkomend broertje ? schrijnend )
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Eerst testen om te zien of ze het ouderschap aankunnen en dan toestemming geven tot zwanger worden! Zo kunnen we de aantal geboortes sturen, en de kwaliteit opvoeren.
  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Vijf jaar cel eisen ze, dat is twintig jaar te weinig, en de kinderen nooit meer onder hun hoede.
  • Jacqueline Cools

    6 jaar geleden
    Ik kan niet begrijpen, dat een kind terug moet nadien, naar zo'n ouders??? Wie doet er dan aan kindermishandeling???
  • Steve Wildemeersch

    6 jaar geleden
    Kinderen hebben een recht???? Het juridisch stelsen in NL is al evennerg als in Belgie... en dan klagen dat ‘het gerecht’ zich verveelt voelt dat ministers acties ondernemen tegen dit het juridisch systeem...