De Franse president Emmanuel Macron nodigt de Britse premier Theresa May uit in Fort de Brégançon, zijn vakantieplek in het zuidoosten van Frankrijk.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron nodigt de Britse premier Theresa May uit in Fort de Brégançon, zijn vakantieplek in het zuidoosten van Frankrijk. © EPA

Macron ontvangt May in zuiden van Frankrijk voor Brexit-overleg

De Franse president Emmanuel Macron ontvangt vrijdag de Britse premier Theresa May. Hij doet dat niet in het Elysée, maar in Fort de Brégançon, zijn vakantieplek in het zuidoosten van Frankrijk, zo meldt het Elysée. Het belangrijkste gespreksonderwerp wordt de Brexit.

6 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Het is May die een "charme" offensief start naar de Europese staatsleiders toe. Ongetwijfeld zal zij de komende weken nog andere landen bezoeken. Op die manier tracht zij bepaalde landen van haar grote gelijk te overtuigen aangezien alle landen akkoord moeten gaan met hetgeen onderhandeld word. Zij weet dat hetgeen zij voorstelt nooit zal goedgekeurd worden.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Waarom moet die Macron dat doen? Sinds wanneer is die vent woordvoerder van alle andere Europese landen. Hij zal natuurlijk weer net zoals mutti' Duitsland voor hemzelf het onderste uit de kan halen. Die Fransman hoeft voor mijn land niet te beslissen.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Europa?Alle landen zijn bezig elkaar te onderkruipen tegen dat de Brexit een feit is.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    is macron de vertegenwoordiger van Europa?? wat doet al de rest??? blijkbaar alleen maar ja knikken en betalen ??,
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    In het zuiden van Frankrijk ! Ze gaan er terug een paar dagen vakantie van maken de schijnheiligaards! Werken noemen ze dat !!!