Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Scheidsrechtersbaas Verbist analyseert eerste speeldag en haalt groot manco aan: "Videoref ziet die buitenspellijn niet"

Jupiler Pro LeagueOnze videorefs (VAR) kunnen bij de beoordeling van de tv-beelden geen beroep doen op een hulplijn om buitenspelsituaties te beoordelen. Dat zei scheidsrechtersbaas Johan Verbist vandaag in zijn analyse van de eerste speeldag in de Jupiler Pro League. Verder nam hij ook de andere discutabele fases onder de loep. 

35 reacties

  • christiaan vandenbroucke

    6 jaar geleden
    stop met de var,t'is zo belachelijk en zet er mensen aan die bekwaam zijn
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Als ze hands van Vormer nog niet zien in de zestien hoe zouden ze dan een buitenspel kunnen zien?
  • Werry Galle

    6 jaar geleden
    Geert Thijs, ik denk dat het tijd is om te gaan eten, de melk staat warm.
  • danny deblauwe

    6 jaar geleden
    Heel vreemd , verleden seizoen nog in de play ofs zagen ze de lijn wel voor diaby zijn doelpunt af te keuren tegen Anderlecht voor of side. Nu dit jaar is de lijn weg op hun scherm .In de play ofs zal hij wel weer verschijnen als het hun past.
  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    Omdat de VAR alleen assisteert, is meteen ook duidelijk waarom er niet veel is veranderd met de VAR. Ze mag niet ingrepen of ze mag niet zien. Uiteindelijk gaat iedereen uit van een automatische voetbal rechtvaardigheid bewerkstelligt door alle niet gefloten fouten van de scheidsrechter en dat die miraculeus voor iedereen in dezelfde verhoudingen vallen. Dat is voetbal... het enige professionele spel dat zo werkt...