Rv
Volledig scherm
© Rv

"Hij was andere meisjes aan het beledigen, ik probeerde tussenbeide te komen": hitsig baasje slaat jongedame KO voor ingang van discotheek

GeweldStevige confrontatie vorige zaterdag in de Britse stad Ilford: tot twee keer toe kreeg een jongedame voor de ingang van een discotheek een ferme mep in het gezicht. Het meisje viel daarna bewusteloos tegen de grond. "Ik heb vijf minuten KO gelegen", klinkt het. Toen de moeder van de dader de beelden onder ogen kreeg, nam ze hem meteen mee naar het politiebureau.

78 reacties

  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Wij mogen dus er op kloppen volgens de mannen maar een 'vrouw slaag je niet' ... altijd het moment da feministen zwijgen. Negeren kwetst veel harder
  • Jim Fonteyne

    6 jaar geleden
    Ook al liet zij de boel escaleren, een vrouw slaag je niet. Enkel misschien als ze je leven bedreigd. Lol! Deze lafaard had gewoon moeten weg wandelen.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    is nooit slim om tussen beide te komen in gevechten en ruzies, meestal deel je in de brokken, en dat is voor de zoveelste keer bewezen... dat die moeder hem verdedigt, tja : mijn kind schoon kind hé, hij mag nog op haar gezicht timmeren ze zal nog de schuld bij iets anders leggen; laat dat gastje maar een goed lesje leren.
  • Mickael De Jaeger

    6 jaar geleden
    Vrouwen/meisjes sla je niet PUNT!
  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    Lees hier alleen maar zielige reacties van mensen die hem nog gelijk geven??? Wat is het volgende, kinderen slaan? Echte helden maar ja zal weer niet mogen geplaatst worden deze reactie, alleen sensatie reacties!