Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Juli in cijfers: zo uitzonderlijk heet was de maand écht

Juli was een abnormaal warme maand voor Ukkel. Dat meldt het KMI in zijn klimatologisch overzicht van vorige maand.

15 reacties

  • Thierry Deleu

    6 jaar geleden
    dominik Op de beeck u hebt gelijk maar Spanje en België zijn niet vergelijkbaar, het zijn twee verschillende klimaten. Nu het is ideaal weer bij ons om mediterraanse groenten te kweken met een beetje water. Voor de Belgische groenten is het niet meer haalbaar met dit type weer. Uccle heeft vorige week blijkbaar de volle laag gekregen, dus die stad is een slechte referentie over de ernst van de droogheid van de anderen regio's.
  • Jonny Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Te veel zon of te veel regen, voor een zeurpiet valt het altijd wel tegen. En de een z'n brood is soms de ander z'n dood. Ach, hou het zagen voor de zagerij, en zon, sneeuw of regen? 't Maakt je dan blij!
  • Maurice Verheyen

    6 jaar geleden
    Zalig! Op reis in eigen tuin, relaxen op eigen terras ipv uren in luchthavens te verprutsen. Mijn groentetuintje produceert als zot. Zonder enige druppel water te verspillen. Kwestie van je te organiseren en geen chemische was- of afwasmiddelen te gebruiken. Simpel!
  • danielle claes

    6 jaar geleden
    Dit is zomer....normaal betaal je minstens 700€ pp om 1 week van deze temperaturen te genieten .... Welkom zomer.... regen krijgen we vanaf september tot april genoeg !
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Amai, er staat nogal wat druk op die zijn pistool.