© © VRT - Joost Joossen

Nog twee weken wachten op ‘Extra Time’

De bal rolt weer op de Belgische voetbalvelden, maar in de opnamestudio van Extra Time blijven de lichten voorlopig uit. Canvas geeft voorrang aan de Europese Kampioenschappen in Berlijn en Glasgow.

tove

De eerste speeldag in de Jupiler League leverde heel wat doelpunten op: onder meer Anderlecht, Racing Genk en Club Brugge vonden makkelijk de weg naar het doel. Voer om over na te praten aan de tafel van Frank Raes (64) en zijn kompanen in Extra Time op Canvas, zou je denken. Maar voorlopig is er van de voetbaltalkshow geen spoor. Nochtans heeft de VRT de rechten om ook dit seizoen op maandagavond een voetbalmagazine uit te zenden.

“Maar Extra Time keert pas terug op maandag 13 augustus”, zegt Anne Stroobants van Canvas. “Van vrijdag tot volgende week zondag focussen we op de eerste Europese Kampioenschappen, die de EK’s van zeven olympische sporten bundelen. En dat zijn live-uitzendingen die de hele avond lopen, van 17.30u tot 22u (enkel onderbroken door ‘Terzake’, red.). Pas daarna herstart Extra Time.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER