© PN

© Instagram

thumbnail: null
thumbnail: null

Actrice deelt in haar strijd tegen kanker foto van ware liefde

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (45) heeft de laatste maanden al zwaar gevochten tegen borstkanker, maar ze moest de strijd niet alleen aangaan. Haar grote liefde Kurt Iswarienko week geen moment van haar zijde en nu eert ze hem op Instagram.

vwh

De Charmed-ster en haar Kurt zijn vijf jaar getrouwd en hij steunde haar in de moeilijke tijd door dik en dun. In het kader van de Instagram-hashtag #loveyourspousechallenge deelde ze de voorbije week foto’s van zichzelf en haar man om aan te tonen dat hun liefde groot is.

Bij de voorlaatste foto van de zevendaagse uitdaging, hoort een beklijvend tekstje. “Dit zijn wij nu. Het leven heeft ons een interessante kaart overhandigd met kanker. Hoewel we liever niet met zo’n vreselijke ziekte wilden geconfronteerd worden, moeten we ook zoeken naar het goede.”, schreef Doherty bij de foto waarop te zien is dat haar haar al een beetje groeit.

“Ben ik gezegend? Jazeker. Omdat ik mijn vrienden heb. Ik ben gezegend dat ik een fantastische moeder heb, maar ook omdat deze fantastische man deel uitmaakt van mijn leven. Kanker geeft je een unieke, heldere kijk op de zaken. Ik heb vrienden zien vertrekken, ik zag vreemden ophoepelen en ik zag dat Kurt Iswarienko er altijd was. Dat is vriendschap. Dat is liefde”, staat er.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer