.
Volledig scherm
. © rv

Wilde achtervolging eindigt op Zeedijk van Knokke: "Autodieven dreigden op agenten in te rijden, daarom is schot gelost"

Bij een wilde achtervolging door Knokke-Heist is gisterenavond een Mercedes met Nederlandse nummerplaat klemgereden op de Zeedijk. De politie heeft daarbij een schot gelost. Twee autodieven maakten absoluut geen aanstalten om te stoppen en dreigden op de politie in te rijden, zegt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Op het moment van de arrestaties was er heel wat volk aanwezig op de Zeedijk.

67 reacties

  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Criminelen zijn zo gewend dat in België alles mag. Als er geen naam of nationaliteit vermeld word, dan weten we het wel.
  • François Vande Wynckel

    6 jaar geleden
    Zoals altijd zitten hier weer enkelen tussen die het van achter hun p.c. weer beter weten dan de politie. Hun kritiek houdt dan ook geen steek. Zij zijn dan ook altijd de eersten om al wat de politie doet te verwerpen. Het corps mist zulke slimmeriken want door hun zou alles altijd gesmeerd aflopen en geen negatieve kritiek meer.
  • NOEL CLAES

    6 jaar geleden
    Geen spijkerbanden maar spijkermatten sorry
  • NOEL CLAES

    6 jaar geleden
    Wanneer gaan ze in dit land in plaats van te achtervolgen en eventueel te schieten eens spijkerbanden gebruiken ?
  • Jacques Feys

    6 jaar geleden
    Waren de "verdachten", de inzittenden van de gestolen wagen ? Waarom en waarvoor worden ze dan slechts "verdacht" ? Kan niet al gewoon vermeld worden dat het om ordinaire autodieven gaat ?