Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Liever geen vroegtijdige rimpels? Vermijd dan deze voedingselementen

Dat wij vrouwen er alles aan doen om niet te vroeg met rimpels rond te lopen, is geen geheim. We geloven in het gebruik van een anti-age rimpelcrème of het innemen van extra vitaminen. Maar onze voeding,  die bekijken we niet meteen als schuldige wanneer we rimpels krijgen. Toch is het beter om hier wél aandacht aan te besteden. 

9 reacties

  • Bart Cornelis

    6 jaar geleden
    Marco, hou je mond! Niet geschikt voor mensen volgens jou? Het kan geen kwaad hoor,al eeuwen niet maar sinds er een paar zoals pascal naessens de mensen doen geloven dat wij koeien met 4 magen zijn en alleen groenten fruit en noten en zaden mogen eten dat is veel beter zeker.
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Wat voor zever het word dikwijls bepaald door uw DNA !.
  • Michel Mahy

    6 jaar geleden
    Heb nog nooit zo'n onzin gelezen. Ik ben een absolute grote gebruiker van de voedingsmiddelen die men hier opsomt maar iedereen schat me altijd 5 of 10 jaar jonger dan men werkelijke leeftijd (61 jaar).
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Koemelk of andere dierlijke melk is voor KALFJES en NIET geschikt voor mensen. Mensen drinken enkel in eerste levensjaar melk en dat is de MOEDERMELK. Calcium zit per calorie veel meer in broccoli dan in dierlijke melk.
  • Mario Moretti

    6 jaar geleden
    Soya is een slechte vervanger voor mannen daar deze oestrogeen niveau in het bloed enorm verhoogt...