De vermiste Mattijn Lahuis (30).
Volledig scherm
De vermiste Mattijn Lahuis (30). © GoFundMe

Mattijn (30) sinds 30 juli vermist na kajaktocht in jungle Laos, crowdfunding gestart voor zoektocht met helikopter

Een dertigjarige Nederlander is vermist in de jungle van Laos na een ongeluk tijdens een kajaktocht op 30 juli. Dat bevestigt het  Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Volgens de ouders van Mattijn Lahuis is zijn vaartuig omgeslagen en vast komen te zitten onder een boom in het water.

3 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    6 jaar geleden
    André Van Laethem: "Crowfunding? is dit niet de verdomde plicht van de overheid om iemand te zoeken"? Op basis van opvallende irrationele overtuigingen en emoties ondermijnen sommige mensen op meedogenloze wijze de belangrijkste principes waar ons leven op gebaseerd is, als boze kinderen rebelleren ze tegen de normale verantwoordelijkheden van volwassenen en eisen ze dat een "ouderlijke" overheid van de wieg tot aan het graf voor hen zorgt.
  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    lachen met vermisten en doden is niet lief. Maar aan zijn onverzorgde baard te zien zit hij misschien al langere periode op een onbewoond eiland...
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Crowfunding ? is dit niet de verdomde plicht van de overheid om iemand te zoeken ? hoe zoekt men dan nu ? met papieren bootjes of zwemmend ?