© EPA

Moeder van Paul Walker over laatste moment dat ze haar zoon zag: “Plots kreeg hij een sms en moest hij weg”

De moeder van Paul Walker heeft voor het eerst openhartig verteld over de dood van haar zoon in 2013 en de laatste keer dat ze hem zag. “Plots kreeg hij een sms en zei hij: verdorie, ik moet ergens zijn”, vertelde ze aan People Magazine.

gjs

Woensdag verscheen de eerste trailer van I am Paul Walker, de documentaire over de wereldberoemde acteur die op 30 november 2013 op 40-jarige leeftijd verongelukte. Naar aanleiding van die documentaire heeft zijn moeder Cheryl in People Magazine voor het eerst gesproken over het laatste moment dat ze hem zag.

De The Fast and the Furious-acteur kwam op die 30ste november met zijn dochter Meadow langs bij zijn moeder. Ze maakten plannen om een Kerstboom te gaan kopen, vertelt Cheryl. “We hadden een heel fijn gesprek, maar hij was vergeten dat hij naar een evenement moest. Plots kreeg hij een sms en zei hij: Verdorie, ik moet ergens zijn.”

Het zou de laatste keer zijn dat ze hem zag. Op de terugweg van het evenement voor het goede verongelukte Walker. Hij reed mee in een auto die fataal crashte.

Meer dan een filmster

“Ik denk dat veel mensen denken dat hij zomaar een filmster was die gestorven is in een auto-ongeval”, zegt Cheryl. “Maar hij was zoveel meer. Dat was gewoon een deeltje van wie hij was. Hij was een fantastisch persoon.”

De familie van Walker herdenkt hem elk jaar op zijn verjaardag. Ze reizen dan naar een van zijn favoriete plaatsen om te surfen, waar ze zonnebloemen in de oceaan gooien en herinneringen met elkaar delen. “Ik heb al vrienden vanuit de hele wereld gekregen van mensen in wiens leven hij een rol gespeeld heeft. Dat voelt enorm goed. Hij zal nooit vergeten worden.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER