Facebook Dierenartsenpraktijk Cuvelier
Volledig scherm
© Facebook Dierenartsenpraktijk Cuvelier

Jong katje vreselijk mishandeld in Bornem: dierenarts moet staart amputeren

Een jong katje is het slachtoffer geworden van een zware mishandeling, zo heeft een dierenartsenpraktijk uit Bornem op hun Facebookpagina gemeld. 

29 reacties

  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Draag je verantwoordelijkheid heren politici !! Weyts is bezig om een Vlindertuin dat nog geen vergunning heeft , in't oog te houden. Voor dierenbeulen blijft hij groen licht geven.
  • Johannes Martens

    6 jaar geleden
    Prioriteit van maken om de dader(s) op te pakken, volgende keer is het misschien een kind of een volwassene het slachtoffer. Zowat elke seriemoordenaar is begonnen met het martelen of doden van dieren. Dit soort zieke geesten hoort niet in onze maatschappij thuis.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Welke geestig ziekt walgelijk type heeft dat gedaan!
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Onze beschaving gaat achteruit!! Niemand is verplicht van dieren te houden maar laat ze dan met rust!!! Dit is voor voer psychiaters om te verstaan en te verklaren wat zulke mensen bezielen om dit dieren aan te doen!
  • Sarah Vermeersch

    6 jaar geleden
    Is het toeval dat iets soortgelijks een week geleden op tv kwam in een Amerikaanse serie? Je moet redelijk ziek zijn om daaruit inspiratie op te doen, maar nog zieker om er uit jezelf aan te beginnen...