De brand veroorzaakt een dikke zwarte rookpluim.
Volledig scherm
De brand veroorzaakt een dikke zwarte rookpluim. © Twitter

Zware brand op De Blaarmeersen in Gent

Een zware brand heeft deze namiddag veel schade veroorzaakt aan de overdekte tennishal op het recreatiedomein De Blaarmeersen in Gent. Het vuur is inmiddels onder controle.

6 reacties

  • rene vreys

    6 jaar geleden
    MAAKT niet uit die rook is toch niet giftig . stoken maar .
  • aaron aerts

    6 jaar geleden
    Deze zomer alleen maar branden. Verleden zomer waren het motards over het wegdek gesmeerd.
  • Manou Stevens

    6 jaar geleden
    Heb gehoord dat die mensen hun katje in de brand is gebleven... Veel sterkte aan de baasjes :(
  • Peter Rousseeuw

    6 jaar geleden
    Er brand wat af tegenwoordig ....
  • Ronny Van Wijngaerden

    6 jaar geleden
    Overhitte airco
  1. Reconstructie van gruwelijke 'wellnessmoord' in Waregem: waarom stak Mathias D. (44) zijn echtgenote Stephanie (43) dood?
    PREMIUM

    Reconstruc­tie van gruwelijke 'well­nessmoord' in Waregem: waarom stak Mathias D. (44) zijn echtgenote Stephanie (43) dood?

    In Waregem vond vandaag de reconstructie plaats van de wellnessmoord. Op 3 januari werd Stephanie Demeyere in een villa in Waregem doodgestoken door haar echtgenoot, Mathias D. (43), tijdens een heftige ruzie. Het onderzoek naar deze zaak, waarbij de man later ook nog brand stichtte, werpt vragen op over de achtergrond van hun relatie en het motief. “Een veelheid aan factoren die elkaar tot de fatale feiten versterkten”, klinkt het. Bracht de reconstructie nieuwe zaken aan het licht?
    Waregem
  2. Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”
    PREMIUM
    45

    Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Me­gan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”

    Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ - lees: oliedom - werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama een zwaar kruis om te dragen. “Dit verdient mijn dochter niet.”