Zwaar geval van verkeersagressie: werkman met opzet aangereden omdat hij bestuurder op rood licht wijst

© svov

Een zwaar geval van verkeersagressie in Berlare. Een bestuurder en zijn passagier hebben donderdagochtend met opzet een arbeider aangereden omdat die hen erop had gewezen dat ze niet door het rood mochten rijden. De arbeider raakte gewond, de twee pleegden vluchtmisdrijf en zijn nog altijd spoorloos.

Stef Van Overstraeten

De feiten vonden donderdagochtend rond 8 uur plaats ter hoogte van wegwerkzaamheden in de Brugstraat in Berlare. Een van de werkmannen maakte twee inzittenden van een wagen erop attent dat ze het rode stoplicht hadden genegeerd. De twee stapten vervolgens uit en dreigden er volgens een getuige mee de man een kopje kleiner te maken.

Uiteindelijk reden ze weg, maar maaiden de arbeider daarbij wel van de baan. De arbeider, een 46-jarige man uit Beveren, raakte door de aanrijding gewond met een arbeidsongeschiktheid van 8 dagen tot gevolg.

Enkele getuigen zagen hoe de bestuurder die de man aanreed met zijn blauwe Volvo vluchtmisdrijf pleegde. De nummerplaat werd genoteerd en doorgegeven aan de politie. Donderdagnamiddag konden de bestuurder en dienst inzittende opgepakt worden. De bestuurder blijkt een 22-jarige man met Servische nationaliteit uit Aalst te zijn. Hij is geen onbekende voor politie en parket. Dat is ook voor de inzittende het geval.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen