© AirBNB

Dankzij Airbnb kan je op een waanzinnig unieke locatie slapen. Al heb je best ook een stevige portie geluk nodig

Op zoek naar een unieke overnachtingsplaats? Dankzij boekingswebsite Airbnb maak je kans om te overnachten op de Chinese Muur. Een stuk werelderfgoed waar het normaal verboden is om te blijven slapen.

jdb

Boekingswebsite Airbnb kon het voor elkaar krijgen om vier gelukkige duo’s uit te nodigen voor een nachtje op een eeuwenoude vestiging, die zich situeert op de Chinese muur. Je slaapt boven in een uitkijktoren en kan er genieten van een zicht van 360 graden.

(lees verder onder de foto)

© Airbnb

De tijdelijke kamer, die plaats biedt aan twee gasten, heeft een hemelbed zonder afsluitingen - ideaal om overdag te genieten van zicht op de bergen en om ’s nachts sterren te jagen. In een ruimte naast de slaapkamer kan je gezellig relaxen en staat er ook een eettafeltje. Gasten kunnen er genieten van een gastronomische maaltijd, met traditionele Chinese muziek op de achtergrond.

(lees verder onder de foto’s)

© Airbnb

© Airbnb

Een unieke kans, die je wellicht maar eenmaal in je leven kan meemaken. En er is goed nieuws: ook jij kan een verblijf op de Chinese Muur winnen. Daarvoor hoef je slechts op twee vragen te antwoorden: “Waarom is het vandaag belangrijker dan ooit om grenzen tussen culturen naar beneden te halen? En hoe zal je die nieuwe contacten opbouwen?”

Deelnemen kan nog tot elf augustus via de website van Airbnb. De winnaars - vier duo’s - mogen vervolgens tussen 4 en 8 september een nachtje in het unieke hotel verblijven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer