Facebook
Volledig scherm
© Facebook

VIDEO. Arbeider toont hart van goud als hij merkt dat oude man moet schrapen om maaltijd te betalen bij McDonald’s

BuitenlandMensen met een hart van goud: ze bestaan. Dat heeft een Australische arbeider bewezen toen hij bij McDonald’s koffie aan het bestellen was en merkte dat de oude man naast hem moest schrapen om zijn maaltijd betaald te krijgen. Dave Love (42) aarzelde geen seconde en greep in. Zijn verloofde Melanie Langley (39) zag alles gebeuren en maakte er een filmpje van. Dat werd in 2 dagen tijd al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

96 reacties

  • geert Jonckheere

    6 jaar geleden
    Hij deed het toch maar!!!
  • etienne bies

    6 jaar geleden
    zijn daad was 10 keer mooier geweest indien het niet op de sociale media werd verspreid
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Duurdere schoenen gaan twintig jaar of langer mee. Zo ook kleding. Misschien weet hij niet meer hoe zijn financiële situatie is. En kan hij niet koken. Woensdag ll met de belbus nr de markt. Ik heb met toelating van de chauffeur komkommers en tomaten uitgedeeld aan de oude dames. Blij dat ze waren. Hier op het Franse platteland leven weduwen met 600 euro de maand. Bij sommigen nooit bezoek van de kinderen. Ik doe dat elke zomer en het maakt me blij.
  • Tuur Tureluur

    6 jaar geleden
    Ouderen die te arm zijn om eten te kopen. Daar moet de sociale zekerheid meer geld aan geven maar ze geven het liever aan de asielzoekers die het op hun beurt doorstorten naar hun thuisland.
  • maurits sanders

    6 jaar geleden
    Het is wel toch een gewone arbeider hè !