De politie klist een handvol transmigranten in de duinen in Zeebrugge.
Volledig scherm
De politie klist een handvol transmigranten in de duinen in Zeebrugge. © Mathias Mariën

Stevige toename van illegalen in West-Vlaanderen

Er is opnieuw een piek in het aantal illegalen in West-Vlaanderen. In juli zijn in de provincie 702 illegalen opgepakt, bijna 200 meer dan in juli 2017. Dat bevestigt provinciegouverneur Carl Decaluwé. 

28 reacties

  • Eric Van Dyck

    6 jaar geleden
    Binnenkort niet zagen dat we het zelf wel - oplossen - :-)
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    ik ben bang om met mijn camera en fiets in Zeebrugge,Oostende te komen,waar is de tijd dat je kon flaneren op de dijk zonder al uw zakken af te sluiten,altijd rond kijken of er geen vreemde komt,en eenmaal die illegalen je in de mot hebben volgen ze je met drie ,vier man,da moet je de massa opzoeken,zover is het gekomen
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Een toename ... een logisch gevolg als linkse 'humane' kringen ze aansporen om te komen, louter uit politieke anti-regeringsoverwegingen.
  • Rony De Sutter

    6 jaar geleden
    En het 'beste' moet nog komen, ongetwijfeld (net zoals bij de klimaatverandering die nu al een voorschotje geeft) : binnen enkele decennia verdubbelt de Afrikaanse bevolking, en de rest van de 3e wereld kan er ook wat van (kweken bedoel ik). Als bij elke lokale (burger)oorlog men massaal hierheen vlucht wordt het nog druk, niet ?
  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    Er zit een een door de staat gesponsorde mensensmokkelaar in de kerk van Zeebrugge, pak zijn subsidie af en sluit hem op is een religieus verwaarde .