De A12 was in beide richtingen volledig dicht ter hoogte van Aartselaar. Het gemeentelijk rampenplan werd afgekondigd.
Volledig scherm
De A12 was in beide richtingen volledig dicht ter hoogte van Aartselaar. Het gemeentelijk rampenplan werd afgekondigd. © Marc De Roeck

A12 in Aartselaar urenlang volledig afgesloten door uitslaande bedrijfsbrand: "Mensen onwel door felle rook"

De A12 tussen Brussel en Antwerpen is vandaag ter hoogte van Aartselaar urenlang volledig afgesloten geweest, door een zware uitslaande bedrijfsbrand. Verschillende brandweerkorpsen kwamen ter plaatse om het vuur te blussen. Sommige mensen zouden in hun wagen onwel zijn geworden door de felle rookontwikkeling. De brand is intussen onder controle, maar er wordt nog volop nageblust. 

33 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Devon Macharis, schadelijke rook kunnen op lange termijn invloed hebben op de gezondheid. Wie kent de gevolgen van kerosine die geloosd wordt voordat de vliegtuigen gaan landen. Veroorzaakt dat de branden, van één ding ben ik zeker dat de bevolking onwetend wordt gehouden en soms maken ze van een futiliteit een drama om de rest te kunnen verzwijgen.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Wat een triestige reactie's, jullie doen precies of ze hebben dat bedrijf zelf in de fik gestoken.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Francis Smet, al hun verslag maar in orde is de rest is bijzaak. Bij een grote brand op 10 m voor ons deur, werden we niet eens verwittigd, we zijn wakker geworden door de rookmelders, drie uur zwarte rook op ons huis en de vraag of de rook giftig was kregen we als antwoord: maar madammeke daar komen ze 's nachts niet voor uit hun bed om die te meten. Na lang aandringen na een week een bezoek van volksgezondheid, ik wacht nog altijd op een antwoord op mijn vragen.
  • Devon Macharis

    6 jaar geleden
    Voor de klagers: schadelijke rook betekent giftig... Rook waar je ziek van wordt of doodgaat...
  • Jozef Vermeir

    6 jaar geleden
    Niet schadelijk, wat ne nest leugenaars bijeen moet dat zijn !!!