AFP
Volledig scherm
© AFP

"Tientallen mails bewijzen liefdesrelatie tussen Weinstein en zijn slachtoffer. Enkele weken na zogenaamde verkrachting wilde ze met hem ontbijten"

CelebritiesHarvey Weinstein en zijn belangrijkste slachtoffer zouden een liefdesrelatie hebben gehad, nog jaren nadat er van een zogenaamde verkrachting sprake was. Dat beweert althans de verdediging van de Amerikaanse filmproducer. Gisteren werden tientallen mails van de vrouw als bewijsstuk ingediend bij de rechtbank. De advocaten vragen de niet-vervolging van hun cliënt.

64 reacties

  • richard Siegfried

    6 jaar geleden
    Harvey Weinstein is de arrogantie zelve hij heeft lang zijn perversiteit kunnen botvieren dat was zijn macht hij kon hen de vele slachtoffers kraken of maken en onder druk en om hun schaamte te verbergen hebben de meeste slachtoffers het verzwegen tot het begon te druppelen en de waarheid achter deze pervert naar buiten kwam.
  • Robert Tijsmans

    6 jaar geleden
    Go for it, Harvey!
  • Deleted Deleted

    6 jaar geleden
    ik denk dat men die hashtag dringend moet herdopen tot #metooPLEASE
  • Werner Cerisier

    6 jaar geleden
    Ik zou de vrouwen geen eten willen geven die, met volle verstand, een canapé-carriere gemaakt hebben en nu een zogezegd ”metoo slachtoffer” zijn.
  • Chris Hom

    6 jaar geleden
    "Carrière canapé"..maw horizontale prestaties voor verticale groei, dat heeft altijd bestaan en bestaat nog overal... niet enkel bij acteurs/actrices