AP
Volledig scherm
© AP

Andy Murray in tranen na wedstrijd die eindigt om 3 uur 's nachts: "Dit is voor niemand goed"

TennisAndy Murray timmert gestaag verder aan zijn comeback. Op de Citi Open in Washington plaatste de Schot zich voor het eerst sinds Wimbledon 2017 bij de laatste acht. Maar het heeft veel zweet en uiteindelijk ook veel tranen gekost in een wedstrijd die pas om 3 uur 's nachts eindigde.

5 reacties

  • roger van roy

    6 jaar geleden
    Andy Murray heeft principieel gelijk, waarom een wedstrijd nog beginnen om midddernacht? Dit is toch een blunder van de organisatoren , een aanslag op de nodige nachtrust. In Wimbledon doven ze de lichten om 11 uur toch , en het werkt. Nu is het ook zo dat hij zichzelf den duvel heeft aangedaan door de eerste set te verliezen na 5/0 voorsprong. Benieuwd wat hij in de volgende ronde brengt.
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Zielig ventje .
  • richard Siegfried

    6 jaar geleden
    Ocharme toch ik hoop voor Murray dat zijn Mama aan de poort staat om hem op te krikken zo hard moeten werken van 24u tot 03u stel u dat voor.
  • Leo Verbeek

    6 jaar geleden
    waarom moet hij bleiten? De wedstrijd begon pas om middernacht, hij liet dat toch ook toe. Naast de degoutante arrogantie, speelde deze gast ook nogal wat komedie in het verleden. En hij is het nog altijd niet verleerd, me dunkt
  • eddy vermeir

    6 jaar geleden
    Hij zal niet wenen als hij naar zijn bankrekening kijkt...