© PAOK

Officieel: Chuba Akpom (ex-STVV) trekt naar Griekenland

Het hing al een tijdje in de lucht en is nu ook officieel: STVV grijpt naast Chuba Akpom. De Engelse aanvaller ruilt Arsenal voor het Griekse PAOK. Hij tekende er een contract voor drie seizoenen.

tomas

Nadat STVV eerst naast de Marokkaanse spits Ayoub El Kaabi greep, hadden de Kanaries maar wat graag Chuba Akpom naar Stayen gehaald. De 22-jarige aanvaller streek in januari al eens succesvol neer aan de Tiensesteenweg en was toen goed voor zes doelpunten in zestien wedstrijden. In Engeland werd een akkoord bereikt met Arsenal, maar de aanvaller koos voor een financieel aantrekkelijker voorstel van het Griekse PAOK.

De zoektocht naar een spits gaat intussen dus verder. “Plan A en B zijn in duigen gevallen, dus plan C is al opgestart”, zei technisch directeur Tom Van den Abbeele daarover eerder deze week in onze krant.

Elke week het nieuws van je favoriete club in je mailbox? Blijf op de hoogte van al het nieuws over STVV met onze GRATIS nieuwsbrief die we je 1 keer per week sturen. Klik hier om je in te schrijven.

Aangeboden door onze partners