© ISOPIX

Prinses Eugenie heeft stress en één belangrijke wens voor haar huwelijk

In oktober trouwt de Britse prinses Eugenie met haar verloofde Jack Brooksbank, een Zwitserse clubeigenaar. De voorbereiding voor het feest zijn volop bezig en de royal onthulde haar grote wens in Vogue. En die is heel nobel.

vwh

“Het is heel stresserend om een huwelijk te plannen. Je wil dat het perfect is. Maar dan besef je dat je een leven lang bij de persoon zal blijven van wie je houdt en dat is uiteindelijk het enige wat telt”, zei ze. Eén ding dat ze absoluut niet wil op haar feest: plastic. “Mijn hele huis is plasticvrij. Nu willen Jack en ik dat ons huwelijk dat ook wordt”, zei ze. Intussen heeft de prinses ook verklapt wie ze koos als getuige. Het wordt haar zus, prinses Beatrice. “Euge is amazing. Ze wordt een heel moderne bruid”, zei Beatrice in het dubbelinterview.

© ISOPIX

Op 12 oktober herfst zullen de huwelijksklokken van de St George’s Chapel in Windsor, waar ook prins Harry en Meghan Markle trouwden, luiden voor prinses Eugenie en Jack Brooksbank. De twee leerden elkaar kennen in 2010 dankzij een gemeenschappelijke vriend. Brooksbank ging naar verluidt op één knie tijdens een romantische vakantie in Nicaragua.

© ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer