Rv
Volledig scherm
© Rv

Discussie loopt uit de hand in hartje Barcelona: straatverkopers achtervolgen toerist en slaan hem zelfs met riem

GeweldOpmerkelijk incident in hartje Barcelona: een Amerikaanse toerist wordt plots achtervolgd door een tiental straatverkopers. Hij krijgt de nodige meppen en schoppen, een van de aanvallers slaat hem zelfs enkele keren met een riem. Het slachtoffer moest verzorgd worden in het ziekenhuis, maar diende geen klacht in. Op basis van de beelden die voorbijgangster Ana Martinez Rubio wist te maken, werd wel een onderzoek geopend.

57 reacties

  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Het is tijd om op te kuisen, mijn leefomgeving is verpest door dit crapuul, ik herken mijn eigen dorp niet meer
  • Hans De Lille

    6 jaar geleden
    Wanneer je als Europeaan in ren afrikaans land woont en werkt, dan besef je heel snel dat je daar enkel het recht hebt braafjes te zwijgen. En wanneer je dan naar Europa terugkeert, moet je opnieuw je mond houden want ook hier zijn die gasten inmiddels baas.
  • Jean-Paul Halsberghe

    6 jaar geleden
    nee, ''die dingen'' gebeuren niet overal ter wereld...
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Wat is Europa eigenlijk zinnens... ik hoop echt dat er een partij wordt opgericht tegen de volgende verkiezing zodat we niet hoeven te kiezen voor de traditionele partijen want die laten ons in de steek.... niet links, groen of wat anders maar een partij die opkomt voor de gewone Europese mensen en geen vreemdelingen meer toelaat... Gisteren in Terzake op Canvas ging het hierover.
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    Heb eens een raid gezien in Caggliari (Sardinië) op straatverkopers. Politie kwam massaal toe, deden de lakens waarop de koopwaar lag dicht en namen alles mee zodat de verkopers zonder koopwaar stonden. Dit een paar keer per uur waarbij de meestal Afrikaanse verkopers weg waren. Er was bijna geen protest want ze werden onmiddellijk hardhandig opgepakt. Na een paar keer was de winkelgalerij proper en leurdervrij.